top of page

Конкурс на посаду фахівців ІРЦ №1


16 жовтня 2019 року в малому залі районної ради з метою публічного та прозорого відбору було проведено конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Мукачівської районної ради.

Конкурс проведено відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту» та Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр».

Конкурс відбувся на виконання Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Мукачівської районної ради, затвердженого рішенням Мукачівської районної ради від 14 червня 2018 року №232, та Положення про конкурс на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1», затвердженого рішенням Мукачівської районної ради від 25 жовтня 2018 року № 259.

Відповідно до поданих заяв у конкурсі брали участь такі фахівці:

  • учитель-логопед;

  • практичний психолог;

  • учитель-реабілітолог;

  • учитель-дефектолог;

  • учитель-олігофренопедагог.

Під час проходження іспиту претенденти розкрили свої знання та вміння, відповіли на запитання комісії, після чого за результатами оцінювання було оголошено переможців конкурсного відбору.

 
149 переглядів
bottom of page